Andělská pošta

07.02.2016 16:10

Andělé a Andělská pošta :)

 
  1. Musíte věřit, že andělé existují. Bez víry to opravdu nejde.

  2. Pohodlně se usaďte na místo, kde budete sami a nikdo vás nebude rušit. Zavřete oči. Pokud se cítíte nervozní, představte si nějaké krásné, uklidňující místo, kde se budete cítit příjemně. Mělo by během chvilky dojít k vašemu uklidnění. Vyžeňte z hlavy pokud možno všechny starosti a postranní myšlenky. Prostě si pročistěte hlavu.

  3. Nadechněte se a vydechněte. V hlavě přivolejte svého anděla nebo klidně i anděly obecně. Klidně si vymyslete svou vlastní větu jako např. ,,Můj strážný anděli, volám tě, prosím přijď ke mě." Za chvíli můžete ucítit, ale i nemusíte, některé andělské projevy (Ucítíte příjemnou až omamnou vůni. Uslyšíte najednou jemné zvuky, šelest, tichou hudbu. Ucítíte příjemnou energii, která se vám prolévá po těle. Někomu může naskočit husí kůže. Najednou máte nečekané emoce či myšlenky. Máte neskutečnou radost.).

  4. Nyní je požádejte o pomoc v řešení vaší situace. Můžete se jich zeptat na nějakou otázku.

  5. Na konci svým andělům nezapomeňte poděkovat. Jako poděkování jim můžete zapálit bílou svíci.

Další možností v komunikaci s anděly, je andělská pošta. Napište andělům vzkaz - napište jim svá přání - schránku si pravidelně vybírají a vyslyší vás!

  • Andělská schránka je určena pouze pro andělské oči.

  • Napište do ní svá přání. 

  • Vaše vzkazy do andělské schránky nečtu ani vy nečtěte přání ostatních, tato pošta slouží ke komunikaci mezi vámi a anděly. 

  • Volte prosím slušná slova.

  • Je čistě na vás, zda se podepíšete celým jménem, pseudonymem či na sebe zanecháte kontakt

zdroj . www.zdravi4u.cz