Zákon přitažlivosti

31.03.2016 16:32

Proč vám Zákon přitažlivosti nefunguje?

Často slyším lidi, jak si stěžují, že jim Zákon přitažlivosti nefunguje. Ve skutečnosti tohle tvrzení nemůže být dál od pravdy než ve skutečnosti je. Zákon přitažlivosti je nejmocnější zákon ve Vesmíru a nikdy nepřestává fungovat.

Je to zákon, který funguje ve Vesmíru stejně jako zákon gravitace. Zatímco považujeme za samozřejmost, že zákon gravitace funguje v každém momentu našeho života a nijak ho nezpochybňujeme,  zákon přitažlivosti mnoho lidí považuje za výmysl a tvrdí, že jim nefunguje.

Jak jste na tom Vy? Funguje Vám Zákon přitažlivosti?

Poprvé s tímto zákonem přišel William Walker Atkinson v roce 1906. Je to základní zákon v oblasti myšlení, tak jako je například zákon gravitace v oblasti fyziky. Přitahujeme věci, po kterých toužíme nebo kterých se obáváme. Z tohoto zákona neexistuje výjimka, i když bychom si to někdy přáli.

Mě osobně velmi dobře funguje, ovšem trvalo mi celkem dlouho než jsem přišla na to, jaké tajemství se za ním skrývá. Dlouho jsem bojovala s tím, abych pochopila principy, které zákon přitažlivosti pozitivně zprovozní i pro mě. Chápu všechny, kteří si stojí za tím, že tento zákon prostě nefunguje. Prošla jsem si tím také. Proto se chci podělit o své zjištění.

Jednoduchý závěr je tento – zákon přitažlivosti funguje!

Právě v této chvíli ve vašem životě Zákon přitažlivosti funguje!

Funguje tím způsobem, že si do svého života přitahujeme lidi, okolnosti, události a věci na základě své energie, myšlenek a vibrací, které vysíláme.

Spousta lidí vyzařuje negativní energie negativní myšlenky, proto se jim dostává negativních výsledků. I to je důkaz, že tento zákon funguje! Pozitivní výsledky můžete očekávat pouze tehdy, když vyšlete pozitivní myšlenky a vibrace.

Pozor! Nestačí však jen pozitivně myslet a pasivně čekat! Je potřeba jednat!

Jak může zákon přitažlivosti začít pozitivně fungovat i vám?

Nejdůležitější je převzít zodpovědnost za vše, co se vám v životě děje. Co vyšlete, to se vám vrátí. Vy jste tvůrcem svého života. Přitahujete vše na základě svých myšlenek a pocitů, které propojujete s činy.

„ Díky Zákonu přitažlivosti je každý z vás jako mocný magnet, který přitahuje více toho, jak se cítíte, v jakémkoli okamžiku.“ –  Esther a Jerry Hicksovi

Kroky k aktivování zákona přitažlivosti jsou tyto:

1/ Zjistěte, co nechcete

Možná vás to překvapuje, ale první krok je zjistit to, co nechcete. Je to snadné, jako lidé jsme zvyklí si neustále na něco stěžovat a kritizovat. Tento krok je pouze přechodný bod, pomůže vám lépe zjistit to, co doopravdy chcete.

2/ Zjistěte, co chcete

Svoje stížnosti a to, co nechcete, přetočte na opak. Odpovězte si: Co doopravdy chcete? Co byste dělali, kdybyste věděli, že nemůžete neuspět? Tady se spousta lidí zasekne, bojí se si přiznat, co skutečně chtějí. Buďte odvážní, přiznejte si, co fakt chcete. Jen tak to můžete získat.

3/ Očistěte svá negativní přesvědčení

Aby vám Zákon přitažlivosti mohl přinášet, to co chcete, je potřeba, abyste měli v souladu své vědomé a nevědomé myšlení. Jednoduše řečeno, musíte být bez pochyb, strachů, pocitů viny či pocitů, že si něco nezasloužíte nebo že nejste dost dobří na získání toho, co chcete.

V tomto kroku vám mohou pomoci EFT

4/ Vciťte se do toho, co chcete

Jak už jsem zmiňovala výše, Zákon přitažlivosti reaguje na vaše pocity. Proto je dalším krokem vcítit se do toho, co vám přinese splnění vašeho přání. Potřebujete mít pocit, že to, co chcete, je už hotovo. Vaše pocity jsou energie, která vám přinese to, co chcete.

5/ Nechte to být

Poslední krok je nechat vše být. Abyste získali to, co chcete, nemusíte bojovat nebo se přehnaně namáhat. Stačí věřit, že vše je už na cestě k vám a nechat celé přání být.

Neznamená to, že nebudete nic dělat – naopak, musíte jednat, ale podle toho, co vás vnitřně napadá. Jednáte, s klidem a radostí a přehnaně se na své přání neupínáte. Víte co chcete, ale jste šťastní i bez toho.

 

Odpovězte si:

  • Co momentálně přitahuji do svého života?
  • Jak můžu přitahovat více toho, co skutečně chci?

 

Tím, že ovládnete Zákon přitažlivosti ve svůj prospěch, začnete žít život, jaký chcete – život svých snů.

Krásný den.

 

https://pavlahermanovska.cz/2015/05/proc-vam-zakon-pritazlivosti-nefunguje/

počítadlo.abz.cz

Anketa

Věříte na Anděly a světelné bytosti

Ano (1 441)
Ne (2 207)
Nevím (861)

Celkový počet hlasů: 4509

číslo účtu 5318079073/0800 text název služby

Prosím všechny co využíjí mé služby aby po poskytnutí služby mi poslali recenzi jak jste byly spokojeni děkuji moc :)

Paypal email - pro platby paypalem - zdravi-a-jine@centrum.cz

 

Novinka : očista prostoru od negativních energíí - nutná k tomu mapka prostoru :)

 

Pokud jsem nedostupná nebo neberu telefon ozvu se hned jak to bude možné :) děkuji za pochopení

 

Kontakt

Zdraví a jiné +420721084859 zdravi-a-jine@centrum.cz